IMG-5522

Sømløs prosess for øre-nese-hals avdeling

Kategori:

Det startet med en hyggelig telefon…

Hei, vi lurer på om dere kan hjelpe oss med å gjøre våre lokaler klare til åpning….

Ja klart vi kan! Det er ikke hver dag en får sjans til å flytte inn i nye lokaler eller pusse opp, men da er det virkelig betryggende å ha noen som oss i Boligkonsulentene som kan hjelpe til i hele prosessen.

Her har vi bistått med hele prosjektledelsen. Vi har utarbeidet en fargepalett, belysningsplan, materialvalg, tapet, gulv, spilevegg, innredning av 5 ulike behandlingsrom ( ikke avbildet), ulike sittegrupper for pasienter som venter på tur…

Vi startet med en befaring da lokalene stod under bygging, fikk deretter laget oss en plan ved å se på byggetegninger. Vi kunne allerede da starte prosessen med farger og materialer, få tegnet inn plassering av møbler og lamper. Boligkonsulentene har stått for hele innkjøpet, sørget for montering og styling.

Vi synes det ble riktig så fint, og alle behov er ivaretatt for den gruppen mennesker som skal trå inn her, samt ansatte som nå synes dette er en meget trivelig arbeidsplass uten hvite vegger! 🙂

Og ikke minst så ble alt ferig levert til lovet dato! Ikke verst i disse korona tider. Det skyldes godt samarbeid med våre leverandører.

Kontakt oss for å komme i gang med ditt prosjekt.

Nymalt
Nye behagelige møbler er på plass på pauserom, samt lampe i tak og folie til vindu. Vi ordner alt på plass for deg.
I stedenfor hvitt kjøkken som egentlig skulle komt, anbefalte vi litt endringer i farge, samt andre håndtak. Til samme pris.
Nymalte vegger, tapet og nytt gulv er på plass, lampene er komt opp og sofa er på plass i ventesone i gangen.
Siste detaljer med planter er på plass 🙂 Skikkelig naturtro venteplass. Ikke et typisk sterilt hvitt legekontor. Med rett planlegging av interiørdesigner kan det bli så mye hyggeligere å gå til legen.
Hva i alle dager er dette?
Stilige og dekorative blomsterpotter, som også er lydisolerende. I venterom.
Siden vi skulle stå som prosjektledere så koordinerte vi alle samarbeidspartnere til å komme samme dag. Da er det ryddig for oss og kunde, og vi blir ferdige samtidig. Foliering ble foretatt av Show Off.