Ansatte-Boligkonsulentene

Vi ønsker 2022 velkommen!

Kategori:

Godt nyttår, boligkalas og fun facts fra Boligkonsulentene.

✨Vi ønsker å takke alle våre samarbeidspartnere for året som gikk og ønsker dere et riktig godt nyttår. ??? De som velger oss skal vite at de får markedets mest hengivne stylinger. Vi legger all sjel, kreativitet, styrke og entusiasme i hvert oppdrag vi får. Noen tror ennå at styling handler om å komme med en pose med pynt. Nei, vi bruker i snitt 14 arbeidstimer på en styling. Det skal befares, planlegges, pakkes et flyttelass i bil, kjøres, bæres inn, styles, strykes og vaskes. Etter endt leietid skal det bæres ut og visa versa?

Boligkonsulentene har en bukett med dyktige ansatte som får gjøre det de elsker hver dag. Vi er veldig takknemlige for alle oppdrag som kommer vår vei. Vi setter stor pris på våre ansatte og har tross covid hatt sommerfest med cruisetur i Ryfylke, sendt de på spa og fått fridag med lønn i romjulen.

Fun facts: I 2021 har vi kjørt ca 75.000 km som tilsvarer nesten to ganger rundt jordkloden?for å levere 445 stylinger og bistått med 630 interiørveiledninger. Vi har malt 34 boliger og hatt interiørdesign for 3450 kvm næringslokaler. Siden koronaen slo inn så har noen av våre ansatte klart å lage 6 babyer. Vi har jobbet hardt og fått en omsetningsvekst på 20% siden i fjor, som er ny omsetningsrekord siden vi startet for snart 8 år siden. Vi kaller det girlpower, og vi er stolte av det vi har fått til. ??

Bak kulissene: 3 ganger har Falken dratt oss opp fra snøkanter og 60 kg med glass og pynt er knust, det er materielle skader som vi ser forbi. Det er ikke bare grønne dager på jobb. Vi kaller det kontraster.

✨VI ØNSKER DERE ALLE FLOTTE MENNESKER GODT NYTT ÅR✨, og ser frem til et videre godt samarbeid!

I året som kommer ønsker vi å satse mer på innredning og styling til næringseiendom. I den anledning er vi på utkikk etter en allsidig person med god erfaring innen interiørdesign og salg som kan være med å styrke laget vårt.? Kan det være deg?