IMG-0320

The Sky is the Limit, se hvor tøft møterommet ble for denne smarte gjengen hos Easee!

Kategori:

På befaring fikk vi høre at rommet assosierte med danskebåten, vi tok vekk gardinene, nytt gulvteppe for å ramme inn sittesonen, tapetserte og pyntet med de riktige detaljer. Det er en kreativ gjeng som sitter her, som virkelig har en jobb hvor “sky is the limit” Da kan det vel ikke passe bedre enn med biler og raketter?

Take it Easee, eller ikke. Vi elsker å være kreative, designe rommet akkurat slik bedriften vil ha det + litt til. Takk for oppdraget Easee, en fantastisk flott bedrift i Stavanger. De har blant annet utviklet verdens smarteste laderobot til elbiler, og ville at de beste designerne skulle levere inspirerende design til dem, dette for å skape et kreativt arbeidsmiljø. Etter dette oppdraget var ferdig var de så fornøyde at Boligkonsulentene fikk et nytt designoppdrag! Vi er ydmyke og takknemlige!

Vi innreder dine kontorer og møterom. Med kort leveringstid og gode betingelser kan vi levere alt det du trenger fra flotte sofagrupper til møtebord, med alt som trengs for å skape den riktige atmosfæren. Våre interiørdesignere vil fargesette lokalene, tilpasse rommet med de riktige planter og trær, tepper, belysning, pynt og veggdekorasjoner. Kanskje dere vil ha en liten bar, shuffleboard eller candybar? Vi tar oss av alle detaljer, slik at dere kan jobbe med helt andre ting.

Nye gardiner, teppe, tapet, de riktige detaljer som gjenspeiler arbeidsplassen Easee.
På befaring i “danskebåten”