IMG-1162

Næringsbygg

Konseptuell eller klassisk design til dine møterom? Hva med et rom fra din favorittfilm?

Vi designer ulike konseptuelle møterom til din bedrift. De ansatte har gjerne noen ideer til hvilke tema som ønskes? Hvis ikke kan vi komme med forslag som gjenspeiler bedriftens identitet og filosofi.

Vi starter alltid med en befaring for å kjenne på bedriftens puls. Da kartlegges ønsket stil og behov. Utifra ens budsjetter lager vi en gunstig designpakke. Vi lar det bli en god balanse i kvalitet og innhold. Vi selger også fint brukte møbler som kan suppleres. Godt for miljøet!

Det mest populære møterommet hos Easee er «Central Perk» fra serien Friends. Vi har også innredet og designet 17 andre rom hos denne fantastiske bedriften.

Av oss i Boligkonsulentene får du full pakke. Etter befaring utarbeider vi mulighetsstudie, tar innkjøp og leverer alt som avtalt. Vi koordinerer maler, elektriker, montør og alt som skal på plass. Når alt er levert foretar vi den siste sluttstylingen. Det er da den gode stemningen settes. Alt av planter, pynt, dekorering, utsmykning av vegger kommer da på plass.

Dere kan straks ta rommene i bruk. Velbekomme!