Amfi Vågen

Vil du bli en del av byens beste team i vår nye BK Interiør?

Kategori:


Vi åpner nå ny spennende interiørbutikk som skal bli en destinasjon i Sandnes sentrum.

Nå får du muligheten til å bli med i oppstarten.

En konseptbutikk hvor du finner det du ikke visste du trengte. Hvor du får den aller beste servicen av interiørdesignere og boligstylister.

Vi skal skape et hjem, ditt hjem.


Stillingene er en Teamleder og  ekstra lørdag/kveldsvakt.

Du skal ikke bare elske å jobbe i butikk, men du skal også være en dyktig selger.


Oppgaver som teamleder: *Ansvar for drift i ditt team *Medansvarlig for innkjøp *Ansvar for nettbutikk og SOME *Kunne gi et helhetlig tilbud til kunde, hjemmebesøk, lage collage for innkjøp og interiørstyling. *Turnusarbeid innenfor Amfi Vågens åpningstider


Ønskede egenskaper for begge stillinger: *Faglig kompetanse innen interiør *Du elsker salg *Kreativ  *Selvgående i utførelse av egne oppgaver *Engasjement og pågangsmot *Fleksibel til å jobbe ekstra i travle perioder *Muntlig og skriftlig norsk *Utadvent og evne til å betjene flere i en travel butikk


Hvem er vi: BK Interiør, er et nyoppstartet selskap av Boligkonsulentene. Vi har 8 års erfaring med interiørdesign, innredning av private hjem og bedrifter.          Er i dag en av regionens største på vårt felt. Har også to gaseller vi er stolte av. Med dette tar vi med oss god erfaring og kompetanse for videre vekst.

Oppsummert:

Vil du ha denne drømmejobben i ærverdige lokaler i «gamle ullvaren» i Amfi Vågen, med oppstart etter sommerferien?

Er du den vi søker etter? Da kan vi tilby en jobb i et sprudlende kjekt miljø, med sosiale tilstelninger, reiser og muligheter for utvikling.

Ta kontakt med oss snarest for en samtale. 

Send oss søknad og cv på mail:

post@boligkonsulentene.no eller ring Liv Tone på mob.46663044