IMG_7493

Vi har åpnet byens flotteste interiørbutikk!

Kategori:

Gjør din boligdrøm til virkelighet, sammen med oss.

BK Interiør, på Amfi Vågen i Sandnes er en fantastisk fin møbel og interiørbutikk, en frisk pust til Sandnes, og en destinasjon for byen, sier de som er innom. Takk til dere alle!

Det er mange valg å ta når en skal sette i gang. Vi hjelper deg med innredning, fargekoder, materialvalg, gulv, garderobeløsninger, belysning, bildekollage, styling og andre spesialløsninger. Her starter du med en time interiørveiledning, vi kommer hjem til deg og lager den beste plan til ditt hjem. Pris estimeres etter omfang på prosjekt.

NYHET:

Book 30 min med konsulent i butikk og få inspirasjon, tips og råd til ditt hjem, med utgangspunkt i det vi har i butikken. Ledige timer finner du på www.boligkonsulentene.no  Ta med en venn eller kom alene, vi gleder oss, og vil ha kaffen klar til deg. Dette er en fin uforpliktet start-up time slik at du får svar på dine spørsmål og komt i gang med ditt innredningsprosjekt. Dette er en tid som er uforstyrret fra andre kunder. Du kan ta med et bilde fra din stue eller kjøkken, gang… og vi finner løsninger som bilder, planter, puter og pynt. Du får og høre om andre muligheter vi kan lage til deg.

Vi har et enormt utvalg utover utstilling også. Det er her våre designere veileder deg.

Merker som BK Interiør fører:

*  Tine K

*  cooee

*  Home Brands

*  Martinsen

*  Ohlson & Haven

*  Bloomingville

*  Nordal

*  NORR11

*  House nordic

*  Style label

*  Snø

*  House Doctor

*  Poster & Frame

*  Lacorne Decoration

*  By boo

*  Pole to Pole

*  Blue Shaker

*  Edelweiss

*  Ester & Erik

*  Norganic

*  Amundsen

*  Mr plant

*  Doing goods

*  Filipinia

*  Kreafunk

*  New mags

*  Norganic

*  snåsa

*  vivani

*  rovies

*  birk

*  Northern greens

*  kombucha

*  voelkel